4 Bee Hoon Goreng Basah & Soya Cincau Bandung...

Dah tak tau nak masak apa, masak ajer yg sempoi sempoi..bee hoon goreng basah ...masukkan apa2 selagan yg ada dalam esbok..perut lapar, apa pun sedap..konon nak masak style MIL doreng kway teow basah last weekend, tapi korek2 dlm esbok, tak der kway teow..ni adalah member yg kelaparan musim cuti ni yg memandai pi godek wat resepi sendiri..ni aku agak jer la, coz so far lum ada org yg bagitau tentang kway teow yg ilang tu...so aku tgk ada bee hoon, tu yg jadi bee hoon goreng basah...nak letak chili ijo, nak bukak botol dia...punyalah ketat giler..org kuat mana yg dah pi tutup rapat2 ni, sampai susah aku nak bukak...talk abt tutup ketat..

kemarin pun sama, aku nak bukak botol liquid soap nak cuci baju pun cekik kedarah...ada muscle man (yg mana satu tak tau lak..) dah pi tutup ketat2 penutup tu..terkial2 aku nak bukak tak leh..nak suroh muscle man & boys pat sini, lagi tido lak..coz aku cuci baju jam 5 pagi..ishh..geram betul aku, in the end aku letak sabun serbuk seciput..free gift dalam packet kecik postman masukkan dalam letter box..geram......geram..saperlah punya keje ni...

 So ni lah sepinggan untuk aku....

Sepinggan untuk ko...he he..


Pas tu pi bantai soya cincau bandung...tak perut menggelodak nasib ah....


4 comments:

  1. Salam Yat, sedapnya mee hoon lawan pulak dg air cincau, terangkat habis.....

    http://treatntrick.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam TNT..

    perut kita kembung ni pi bantai tu bee hoon ngan soya cincau bandung tu..senak dah...Akak, dun forget yr award k..he he..

    ReplyDelete
  3. salam yat..malam2 gini bila datang kat dapur yat ni rasa lapar sangat ni:)

    ReplyDelete
  4. kuikuikui..kak Cm..kita pon akan lapo bila tgk macam2 ada at yr place tu.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...